Orthopedische revalidatie

Onze orthopedische revalidatie is gebaseerd op Performance Stability. Dit is een therapeutische term voor het uitbalanceren van allerlei belangrijke schakels binnen het lichaam. Onze Performance Stability Test- en Trainingsmethode is een preventieve test waarbij wordt uitgegaan van de zwakke schakel in de motoriek. Door het uitgebreid testen van deze motoriek zoeken we naar de zwakste gewrichten, pezen en spierfuncties, de plekken die meestal de oorzaak zijn van steeds terugkerende klachten. Performance Stability is belangrijk voor cliënten en sporters om op verantwoorde manier met training om te gaan en gaat altijd vooraf aan het vaststellen van medische trainingstherapie.

plank 3

Medische trainingstherapie

Medische trainingstherapie is een actieve therapie gericht op fuctieherstel van het bewegingsapparaat en is een belangrijke aanvulling en onderdeel van de behandeling. De behandeling bestaat voor het grootste deel uit een specifiek trainingsprogramma in de oefenruimte en volgt meestal op een behandeling in één van de behandelkamers.

McCormick en Gruijs maken voor u een revalidatieprogramma op maat. Dit programma heeft vooral als doel om uw fysieke conditie te verbeteren. Tijdens deze medische trainingstherapie werkt u 1-op-1 in onze trainingszaal aan uw herstel, onder begeleiding en gebruik makend van onze apparatuur. Als u goed ingevoerd bent in alle oefeningen kunt u met meerdere mensen tegelijkertijd gaan oefenen. Tussendoor wordt de voortgang door ons gecontroleerd. Tijdens de medische trainingstherapie heeft u eigenlijk veel controle en regie over uw eigen behandeling. Uw motivatie en inzet bepaalt mede het succes. 

 

 

Vul dit formulier in om u aan te melden. Na het versturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.