Manueel therapeut

Erwin Hegazy

Wie is Erwin Hegazy

Ik ben geboren in Voorburg en opgegroeid in Delft, waar ik nog steeds woon. In 2014 heb ik, samen met Ellen, mijn bachelor opleiding fysiotherapie aan de hogeschool in Leiden afgerond. 

Ik ben voor langere tijd werkzaam geweest als fysiotherapeut in Delft.

In september 2019 ben ik begonnen met het verdiepen van mijn kennis in het vak. Middels de Master Manuele Therapie in Rotterdam, heb ik mijzelf ontwikkelt tot een specialist binnen de fysiotherapie. In september 2022 heb ik mijn diploma in ontvangst genomen en ben ik ook in staat om mensen in beweegketens te behandelen. 

Wat beweegt Erwin

Het helpen van mensen geeft mij veel voldoening. Deze voldoening, mijn passie voor het menselijk en beweging, maakt dat dit vak de juiste keuze voor mij. De rede dat ik voor de specialisatie manuele therapie heb gekozen is dat ik mensen nu zeer effectief kan behandelen voor klachten waar ze vaak al langere tijd door gehinderd zijn. De dankbaarheid op dat moment, dat maakt mij gelukkig. 

Zelf ben ik graag bezig met fitness en boksen. Daarnaast ga ik in de winterperiode wekelijks het buitenwater in voor een boost van mijn lichaam. 

Telefoonnummer

070-3360901

Email:

erwin@mccormick-gruijs.nl

Manueel therapeut

BIG: 49918842104