Fysiotherapeut en oedeemtherapeut

Ellen McCormick

Wie is Ellen McCormick

Geboren in Voorburg, opgegroeid in Rijswijk en later naar Den Haag verhuisd. Daar woon ik nu met mijn vriend Ruben en twee kinderen Quinn en Novi. Ik woon in Scheveningen en heb ook een aantal jaar in Scheveningen gewerkt. Toen ik deze praktijk in Rijswijk overnam, voelde dit dan ook als thuiskomen. 

Passie

Wat beweegt Ellen

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ongelofelijk blij ben met de keuze om fysiotherapeut te worden. Maar wat zijn we toch jong op het moment dat je een richting kiest. Eén ding is zeker: het verbeteren van gezondheid is keer op keer de richting waarvoor ik kies.

Het aller leukste van het vak is de puzzel van de klacht mogen oplossen. Het uitzoeken aan welke touwtjes getrokken moet worden om het natuurlijk herstel te ondersteunen. 

Daarnaast is het ook dankbaar werk. Je verbeterd de gezondheid, wat naar mijn idee de basis is van een goed bestaan. 

 

Telefoonnummer

070-3360901

Email:

ellen@mccormick-gruijs.nl

Fysiotherapeut
oedeemtherapeut

Praktijk houder

De weg naar succes

Ervaring

In 2010 begon ik aan mijn pad als student fysiotherapie in Leiden. Zo behaalde ik in 2014 mijn diploma en startte ik in het werkveld. Zowel in Rijswijk als in Scheveningen trapte ik af in de eerstelijns zorg. Vele cursussen heb ik gedaan. De verdiepingen die mij het meeste hebben gevormd tot de fysiotherapeut die ik nu ben zijn; manuele therapie volgens Mulligan, oefentherapie volgens Kinetic control en de opleiding tot oedeemtherapeut. Binnen de oedeemtherapie verdiep ik mij in het behandelen van vrouwen bij of na borstkanker. De omgang met de patiënt, het benaderen van de klacht, het succesvol overbrengen van kennis heb ik toch echt in het werkveld opgedaan. Naar mijn idee leer je dat niet in de banken. Ik heb geweldige fysiotherapeuten om mij heen waar ik mee kan sparren en een fijne patiëntengroep waar ik van heb geleerd. Ik zal altijd van hun blijven leren en dit zal samen met verdieping in de stof mijn grote inspiratiebronnen zijn. 

 

Op mijn Linkedin pagina staat een uitgebreid overzicht van alle verdiepingen. 

Contact

Voor het maken van een afspraak kunt u hiernaast uw gegevens achterlaten. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om kennis te maken.  

BIG: 99918656304